Nyheter & Evenemang

Hej motorcyklist!

FLYTT: Vi har flyttat till Kinnegatan. Ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till vår vackra innerstad. I vår nya butik kommer vi ha ett stort och varierat utbud med begagnathojar och fokus på Harley Davidson, vi har en stor Triumphavdelning, en trevlig kläd/tillbehörsbutik, outlet, mopedavdelning och verkstad.

WEBSHOP: Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på mckonsult.se, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla. Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss om vi har möjlighet.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig.

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

Evenemang/öppettider i butiken

Ord öppettider:
Mån-Fre 10-17
Lör 10-13
Röda dagar stängt

Påsk: Skärtorsdag stänger vi klockan 15.00 och öppnar igen på tisdagen efter påsk. Vi önskar alla våra kunder en fantastiskt härlig vårhelg och att vi ses på vägarna! Gla Påsk!

25-27/4 MC-konsultdagarna, vår årliga öppna hus-helg! Massa provkörningar, specialerbjudanden, häng & mingel! Se mer på vårt facebook-event: https://www.facebook.com/events/420139522082116/

 

17-18/5 På lördagen visar vi Zero hos Rapido MC:s öppna hus i Stockholm. Läs mer om eventet här. På söndagen finns vi på annan plats, var är ännu ej spikat. Ta chansen att provköra Zeros riktigt fina elmotorcyklar, vi utlovar ett leende bakom visiret!

15-16/6 Start2Ride Göteborg, vi finns hos Triumph.

8/8 – Hjulafton! Evenemanget som årligen drar ca 20 000 besökare till Lidköpings centrum. Utställningar, tävlingar, hela Lidköping brummar denna kväll. Och det är alltid vackert väder ;). Kortegen startar troligen från våra nya lokaler på Kinnegatan 15 och vi håller öppet hela kvällen. Mer info kommer om detta, men boka in en mysig kväll!!

29/9 – Distinguished Gentlemans Ride, ett välgörenhetsevent till förmån för bl a forskning om prostatacancer. I denna kortege välkomnas bobbrar, scramblers, classic bikes och klädseln är ”gentlemannamässig”. Drar tiotusentals deltagare över hela världen, hur många kan vi bli i lilla Lisch? Läs gärna mer här. Mer info kommer.

Lediga jobb

Hej, du som är sugen på att jobba med motorcyklar! Vi söker just nu mer folk inför vår stora satsning i nya lokaler och med nya märken. MC-konsult är ett familjeföretag som funnits i branschen i ca 40 år. Vi säljer motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar samt tillbehör och kläder till dessa. Vi har auktorisation för Triumph, el-mc:n Zero, Boss Hoss, Peugeot, Rieju och CF Moto. Vi har också en verkstad som servar alla märken, samt en bromsbänk och trimverkstad.

Tillbehörsförsäljare: Vi söker en trevlig, hjälpsam och pigg försäljare till butiken. Främst till personlig utrustning, men även tillbehör till hojarna och en del reservdelar kan bli aktuellt. Du behöver ha ett mc-intresse, vara lyhörd för kundens behov, samt vara stresstålig och positiv.  A och B-kort behövs, liksom flytande svenska och engelska.

Extrapersonal/sommarpersonal: Vi söker någon som kan hoppa in med kort varsel på helger och eftermiddagar. Du hjälper till överallt där det behövs i butiken. Mc-intresse ser vi som en självklarhet. Du behöver också vara positiv, trevlig och flexibel.

Mejla personligt brev, cv och gärna bild till frida@mckonsult.se.