Nyheter & Evenemang

Hej motorcyklist!

Vi finns på Kinnegatan 15 i vackra Lidköping. Ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till vår vackra innerstad. I butiken har vi ett stort och varierat utbud med begagnathojar med lite speciellt fokus på Harley Davidson. Vi är återförsäljare för Triumph, Honda, Indian och Zero. Vi har också ATV från CF Moto, samt mopeder från Peugeot, Rieju och Niu. Dessutom finns det här en trevlig kläd/tillbehörsbutik, outlet och verkstad.

WEBSHOP: Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på mckonsult.se, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla. Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss om vi har möjlighet.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig.

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

Evenemang/öppettider i butiken

Ord öppettider:
Mån – Ons 10-17
Tors 10-19
Fre 10-17
Lör 10-13