Nyheter & Evenemang

Hej motorcyklist!

FLYTT: Vi har flyttat till Kinnegatan. Ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till vår vackra innerstad. I vår nya butik kommer vi ha ett stort och varierat utbud med begagnathojar och fokus på Harley Davidson, vi har en stor Triumphavdelning, en trevlig kläd/tillbehörsbutik, outlet, mopedavdelning och verkstad.

WEBSHOP: Just nu jobbar vi för högtryck med att få ut produkter och bilder på mckonsult.se, och vår förhoppning är att HD-prylar och kläder ska vara funktionellt inom kort. Sedan kommer vi utöka successivt med delar till japanhojar, Indian, Victory, cross, ATV, vattenskoter och snöskoter. Vårt mål är att mckonsult.se ska vara ditt förstahandsval när du letar kläder & prylar till din pärla. Delarna ligger i ett weblager och finns alltså inte i vår fysiska butik.

Du är alltid varmt välkommen att mejla oss på support@mckonsult.se för att få hjälp med vad som passar på just din modell. De flesta av oss har jobbat med motorcyklar i hela sina liv! I huset finns en mängd samlad erfarenhet och kunskap, och vi delar gärna med oss om vi har möjlighet.

Genom att gå in på partseurope kan du bläddra i kataloger för att hitta delar, tills dess vi har fått in mer prylar under märke/modell-modulen kan detta var en väg att gå. Även om ni inte hittar delen på hemsidan, så kan ni bara mejla oss så beställer vi och skickar hem till dig.

Frida Bäcklund
frida@mckonsult.se

Evenemang/öppettider i butiken

Ord öppettider:
Mån-Fre 10-17
Lör 10-13
Röda dagar stängt

30/5 Kristi himmelsfärd stängt i butiken, vi ses på vägarna!
31/5 Provkörningsdag 10-17, varmt välkomna!
1/6  Lördagsöppet 10-13
6/6 Nationaldagen, vi flaggar & åker hoj, stängt i butiken.
7/6 Öppet som vanligt 10-17, varmt välkomna!
8-9/6 Pingsthelgen är stängd i butiken, nu passar vi på att vädra hojarna!
15-16/6 Start2Ride Göteborg, vi finns hos Triumph. Testa alla hojar du drömmer om! Boka tid på start2ride, obligatoriskt!
21-23/6 Glad midsommar!!! Butiken har stängt.
27/7 – Vi ställer ut på Lidköpings Golfklubb.
8/8 – Hjulafton! Evenemanget som årligen drar ca 20 000 besökare till Lidköpings centrum. Utställningar, tävlingar, hela Lidköping brummar denna kväll. Och det är alltid vackert väder ;). Kortegen startar troligen från våra nya lokaler på Kinnegatan 15 och vi håller öppet hela kvällen. Mer info kommer om detta, men boka in en mysig kväll!!

29/9 – Distinguished Gentlemans Ride, ett välgörenhetsevent till förmån för bl a forskning om prostatacancer. I denna kortege välkomnas bobbrar, scramblers, classic bikes och klädseln är ”gentlemannamässig”. Drar tiotusentals deltagare över hela världen, hur många kan vi bli i lilla Lisch? Läs gärna mer här. Mer info kommer.